Usein kysytyt kysymykset


Miten ja missä palvelu toimii?

Palvelu toimii internetissä oppimisalustalla, jonne tilaaja tekee tilausvahvistuksessa tulleen linkin kautta itselleen käyttäjätunnukset. Äänikirjaa voi kuunnella myös SoundCloudin kautta, mikä mahdollistaa kuuntelemisen puhelimen näyttö suljettuna. Palvelun käyttöönotto sujuu helposti. Tarvittaessa saat apua tilauksen tekemiseen tästä.

Milloin äänikirja on valmis?

Äänikirja tuotetaan kappaleittain ja uusi kappale on heti valmistuttuaan tilaajan käytössä. Palvelulupauksena asiakkaalle on, että 100% äänikirjoista on valmiina ja asiakkaan käytössä 7 vuorokautta aineiston julkaisun jälkeen. 

Kuinka teen käyttäjätunnuksen?

Maksettuasi tilauksen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilausvahvistuksessa on linkki LUO KÄYTTÄJÄTUNNUS, jonka kautta pääset tekemään tunnukset oppimisalustalle. Jos sinulla on ongelmia kirjautumisen kanssa, pyydä apua.

Tyytyväisyystakuu

Jos et ole tilaukseen tyytyväinen tai haluat sen muusta syystä perua, voit tehdä tilauksen peruutuksen tyytyväisyystakuuseen vedoten ilman muita perusteluja 22.4-29.4.2021. Tallöin rahasi palautetaan kokonaisuudessaan. Mahdollisuus tilauksen perumiseen on siis seitsemän (+1) päivän ajan pääsykoeaineiston julkaisun jälkeen. Tilauksen peruuttaminen tehdään kirjallisesti info@oikisluotsi.fi, aikaikkunan ulkopuolella tulleita peruutuksia ei huomioida.