Sopimusehdot

Tilaus- ja käyttöehdot

Kiitos, että käytät Oikisluotsi Oy:n (www.oikisluotsi.fi ja oikisluotsin-aanikirjat.com, jatkossa "sivusto") tarjoamia palveluita.

Käyttäessäsi maksuttomia tai maksullisia palveluita sivustollamme, hyväksyt tässä esitetyt käyttöehdot, sekä niihin kuuluvat maksuehdot ja tietosuojakäytännön, joka löytyy erillisestä tietosuojaselosteesta. Sitoudut myös noudattamaan näiden ehtojen vaatimuksia.

Tämän sopimuksen osapuolet ovat Oikisluotsi Oy (myöhemmin "me", y-tunnus: 3106333-8) sekä palveluiden käyttäjä ("sinä"=tilaaja).

1. Palveluiden käyttöoikeus

Tilaamalla äänikirjan meiltä saat käyttöoikeuden äänikirjan sisältöön. Käyttöoikeus antaa sinulle mahdollisuuden kuunnella äänikirjaa oikeustieteellisen pääsykokeeseen saakka. Palveluiden ja sisältöjen omistusoikeus, tekijänoikeus ja teollisoikeudet eivät siirry sinulle.

1.2 Palveluiden käyttöoikeus kuuluu vain sinulle ja saat oikeuden käyttää siihen liittyviä palveluita vain yksityisessä opiskelukäytössäsi. Sisällön jakaminen, levittäminen tai muutoin toisen käyttöön antaminen ilman erillistä käyttöoikeutta on kiellettyä. Edellä kuvatun kaltainen toiminta on sopimusrikkomus ja johtaa palvelun toimituksen lopettamiseeen ja korvausvaatimuksiin.


Palvelukuvaus:
Palvelu 1) Oikeustieteellisen pääsykoemateriaalit tiivistettynä äänikirjana. Äänikirjan tuottaminen aloitetaan pääsykoemateriaalin julkaisupäivänä ja se on valmis 7 vuorokauden kuluttua. 
Palvelun tuottamisen peruuntuessa palvelun tuottajasta johtuvasta syystä suoritetut maksut palautetaan lyhentämättöminä tilaajalle.


Palvelun tuottajalla on rajoittamaton oikeus perua palvelun tuottaminen.

1.3 Tilaukseen sovelletaan digitaalisen sisällön toimitusehtoja, joka tarkoittaa, että palvelulla ei ole etämyynnin 14 vuorokauden peruutusoikeutta, kun palvelu on tilaajalla heti käytettävissä.

Oikisluotsi ei vastaa tilaajan laitteiston, ohjelmiston ja/tai verkkoyhteyden aiheuttamista palvelun käyttökatkoksista tai muista vastaavista tilanteista. Oikisluotsilla on oikeus muuttaa palvelun sisältöä ja teknisiä vaatimuksia.

Oikisluotsi toimittaa Palvelut tilauksen yhteydessä sovitun mukaisesti. Palvelun toimitus alkaa, kun Oikisluotsi aktivoi Tilaajan pääsyn Palveluihin.

Tyytyväisyystakuu koskee kaikkia ennen pääsykoemateriaalin julkaisua tehtyjä tilauksia. Tyytyväisyystakuu on seitsemän päivää pääsykoemateriaalin julkaisusta eteenpäin. Tilaaja voi perua tilauksen ilmoittamalla siitä kirjallisesti osoitteeseen info@oikisluotsi.fi.

Mahdolliset riidat ratkaistaan ensisijaisesti Kuluttajariitalautakunnassa.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Päivitetty 29.4.2021